24 december 2013

God JulVill önska alla läsare en riktigt GOD JUL!


En särskild tanke går till alla i Försvarsmaktens tjänst som inte har möjlighet att få fira julen hemma med nära och kära nationellt som internationellt. En särskild hälsning går till alle er som har tjänstgör hemma i Sverige över julhelgen. En kategori som ofta glöms bort då fokus ofta hamnar på personalen som finns utomlands.

Så därför önskas en extra GOD JUL till alla er som går VB i olika staber och på förbanden, garnisonsvakter och insatsstyrkor, vakthavande officerare och sjömän ombord på marinens fartyg och till er som eventuellt bemannar beredskapsfartyg och incidentrote.

/ Skipper6 kommentarer:

 1. God jul skipper och tack för all intressant läsning du bjudit på detta år. Du och dina bloggkollegor har lyckats väcka och engagera en tidigare försvarsointresserad människa.

  SvaraRadera
 2. God jul Skipper och tack för din outtröttliga rapportering av läget inom Marinen, och FM som helhet. Hoppas du orkar fortsätta!

  /Knobbur

  SvaraRadera
 3. God fortsättning till dig Skipper och även till de i marin jultjänst som inte räknas upp i inlägget ovan; tänker bl a på personal i sjöinformationscentraler (SjöC) och sambandsledningscentraler (MaRa), besättning på skonert, m fl

  SvaraRadera
 4. God jul på dig också önskar kapten.

  SvaraRadera

REGLERNA FÖR KOMMENTARER KOMMER NU PÅ FÖREKOMMEN ANLEDNING ATT SKÄRPAS:
- Kommentarer som ej håller sig till ämnet kommer att refuseras
- Skriv kortfattat och kärnfullt
- Personangrepp publiceras ej
- Håll en god ton i kommentarerna